Dating terlampau

Eventually they all just blur together into the same old moronic dialogue, incoherent storyline, schtick acting and unfunny jokes.

Sometimes I like to take a page out of Roger Ebert's book and talk about the wider issues that the film raises, instead of the film proper.

Other times I just do a running list of all the movie's stupidities. Nik Melati Sukma (Haliza Misbun) - who prefers to be called Nikki - is unlucky in love.

Her parents (Maimon Mutalib and Datuk Jalaluddin Hasan) want her to get married, but despite a parade of prospective suitors - geeky Ayob (Azhar Sulaiman), macho Omar Shariff (Fahrin Ahmad), psychiatrist Dr. Sheikh Muzaffar (Dato' Rahim Razali), two-timing Jamil (Azizi "Chunk" Adnan), egotistical Putera Aziz Al-Biruni (Awie) and much-younger Jeremy (Fizo Omar) - none of them herald wedding bells for Nikki.

firstly, author nak minta maaf sebab author tak dapat nak update secepat mungkin..

Kali ini dengan kisah-kisah lebih menarik dari Fang dan Kaizo (dan juga rakan-rakan mereka) di bumi! (Chapter baru sudah di Update)Welcome back my dear readers..

Ia mempunyai latar belakang psikologi dan sekarang berprofesi sebagai .

Acara ini akan dilaksanakan pada: Hari/tanggal : Selasa, 9 Februari 2016Waktu : 14.00 - 15.00 WIB Acara ini juga kamu bisa saksikan secara Live Streaming di link ini.

" Mata Idoli bersinar-sinar melihat donut-donut dalam pelbagai perisa yang sudah tersusun cantik di dalam sebuah kotak besar berwarna hijau"Abang nak bawa pergi ke sekolah nanti. Jadi abang buatlah donut ni untuk jamuan itu" kata Fang sambil celup salah satu donut di dalam sebuah mangkuk yang penuh dengan chocolate cair"Macam sedap aje donut chocolate tu tapi Idoli tak boleh makan chocolate""Idoli ambik aje donut lain.

Beruntungnya kamu teknologi online semakin canggih, banyak website kencan online yang mungkin bisa membantu Anda dalam mencari jodoh, baik itu dalam lingkup pertemanan Anda, maupun dalam lingkup yang lebih luas.

Nah, seperti apa jalinan romansa cinta melalui online dating ini, kamu dapat bergabung di Live Chat Streaming Forum Liputan6bertajuk " Romansa Cinta Via Online Dating " bersama Laras Sekar Melati.

Ada donut peanut butter, ambiklah""Takpe ke abang Fang?

" Tangan Idoli sudah menghampiri donut yang ada taburan kacang di atasnya "Idoli takut nanti abang Fang marah Idoli""Takdelah, abang tak marah pun" Fang letakkan donut chocolate itu di atas dulang.

Leave a Reply